FÖRRÄTTER

1.Papadam ……………………………… 40:-
tunt indiskt kryddat hårt bröd (2 st.) med mangochutny
2.Somasa ………………………………… 35:-
vegetarisk pirog, med mintsås
3.Pakora …………………………………. 45:-
friterade grönsaker, med mintsås
4.Paneer Pakora ………………………. 50:-
friterad hemgjord ost i majsmjöl med mintsås
5. VÅRRULLAR (Veg)                                   45:-(Friterade vårrullar 5st serveras med sweetchilisås)
6. KYCKLING PAKORA                                 65:-
Friterade kycklingfilé bitar.
7. ONION VAJI                                              45:-
friterad traditionella indisk lök bollar.

SPECIALRÄTTER (mild eller mellanstark)

8. BAPUJI SPECIAL …………………… 189:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé, tillagad med cashewnötter blomkål,saffran och paprika
9. BENARAS …………………………….. 189:-
vitlöksmarinerad grillad kycklingfilé
tillagad med yoghurt, gräslök mint och saffran i cashewnötsås.
10. KYCKLING MANGO ………………. 184:-
Kycklingfile` tillagad med mango i currysås.
11 .LAX MASALA(med eller utan spenat)…189:-
Laxfile´ tillagad med spenat i special sås(mellan eller stark)

TANDOORIRÄTTER (mellanstarka eller starka)

12.TANDOORI KYCKLING ……………. 169:-
två marinerade kycklinglår, grillade i lerugn
13.KYCKLING TIKKA SIZLAR ……….. 194:-
marinerad kycklingfilé, grillad, serverad med specialkryddor och grönsaker i olivolja
14. RASONI TIKKA SIZLAR …………… 194:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé, grillad i lerugn, serverad med grönsaker i olivolja
15. LAMM TIKKA SIZLAR ……………… 214:-
marinerad och grillad lammfilé, stekta grönsaker i olivolja.
16. MIXED SIZLAR ……………………….. 244:-
lammfilé,kycklingfiléochkungsräkor,marinerade och grillade,grönsaker i olivolje
17. OXFILE´ SIZLAR …………………….. 224:-
marinerad och grillade oxfile´,med grönsaker i olivolja.
18. KUNGSRÄKOR SIZLAR …………….. 234:-
marinerade och grillade kungsrä0kor,grönsaker i olivolja

BUTTER MASALA RÄTTER ( mellanstark )

## Marinerade och grillad i lerung, tillagad i tomat och cashewnötsås ##

19. Kyckling Tikka ButterMasala ……………………. 184:-
marinerad kycklingfilé, grillad i lerugn, tillagad i tomat-och cashewnöt sås
20. Lamm Tikka Butter Masala ……………………. 209:-
marinerade lammfile’,grillad i lerung, tillagad i tomat och cashewnöt sås
21. Oxfile´ Butter Masala ……………………………… 209:-
marinerade oxfile´grillade i lerung, tillagad i tomat och cashewnötsås.
22. Kungsräkor Butter Masala ………………………. 224:-
marinerade och grillade kungsräkor, tillagade i Tomat och cashewnötsås.

KARAIRÄTTER (mellan stark eller stark)

## Marinerad och grillad i lerugn, tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomat sås ##

23. KYCKLING KARAI …………………………………… 189:-
24. LAMM KARAI …………………………………………. 214:-
25. OXFILE´KARAI ……………………………………….. 209:-
26. SCAMPI KARAI ……………………………………….. 224:-
27.VEGETARISK KARAI.(Blandade Grönsakar) … 174:-
28. RÄKOR KARAI (Små Räkor ) …………………….. 160:-

VEGETARISKA RÄTTER (mellanstark eller stark)

29. VEGETARISK GRYTA ………………. 159:-
blandade färska grönsaker tillagad med mellanstarksås
30. PANEER BUTTER MASALA ………. 169:-
färskost i gräddig tomatsås tillagad med indisk specialsås
31. PALAK PANEER ……………………… 174:-
färskost och blad spenat lagat i tomat och indisk Specialsås
32. ALLO MOTOR PONIR ……………….. 174:-
Potatis,äter och hemlagad ost blandad med currysås
33. DAL MAKHONI ……………………….. 154:-
blandade linser i tomat- och cashewnötsås.
34. PANEER ZALFREZI……………………………174:-
ost,färsk paprika,broccoli,smörstek lök,vitlök och grön chili i sås
35. SPENAT DAL …………………………… 169:-
Hackad spenat med linser och tomat i curry sås.
36. VEGERTARISK BALTI ………………………… 174:-
Blandade färska grönsaker tillagad med balti sås.

BALTIRÄTTER (mellanstark eller stark)

37. KYCKLING BASHANTI ……………….. 189:-
Grillade små kycklingfile´med stekt
lök,paprika,tomat i baltisås
38. KYCKLING TIKKA BALTI ……………. 194:-
Grillade kycklingfile´ i baltisås.
39. KYCKLING TIKKA GARLIC …………. 194:-
Grillade vitlöks kycklingfile´ i baltisås.
40. LAMM BALTI …………………………… 209:-
Grillade lammfile´ tillagad med baltisås
41. LAMM BASHANTI ……………………… 209:-
Grillade lammfile´ med stekt lök,paprika,tomat i baltisås.
42. BIFF BALTI ……………………………… 194:-
Nötkött tillagad med baltisås.
43. KUNGSRÄKOR PALAK ……………….. 214:-
Grillade kungsräkor tillagad med spenat i baltisås.
44. OXFILE´ BALTI …………………………. 209:-
Grillade oxfile´tillagad med balti sås

KYCKLINGRÄTTER mellanstarka eller starka

45. KYCKLING CURRY ……………………………………. 174:-
tillagad medmellan strak sås och färsk korriander
46. KYCKLING RAGON ZOSH …………………………… 179:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
47. KYCKLING GRYTA …………………………………… 179:-
tillagad med blandade grönsaker i indisk mellanstark sås
48. KYCKLING DAL ……………………………………….. 179:-
tillagad med Gul linser fräsk korriander i currysås
49. KYCKLING SPENAT ………………………………….. 179:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
50. KYCKLING ADRAK …………………………………… 179:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
51. KYCKLING BUNNA …………………………………… 179:-
tillagad med stekt Lök, paprika och smör i stark tomatsås
52. KYCKLING SAMBAL ………………………………….. 179:-
tillagad med stark sambalsås
53. KYCKLING KASMIRI …………………………………. 179:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
54. KYCKLING MADRAS …………………………………. 184:-
tillagad med sydindisk gryta med kokos och kryddor i sås
55. KYCKLING VINDALOO ………………………………. 184:-
tillagad med extra stark sydindisk kycklinggryta

LAMMRÄTTER (mellan starka eller starka)

56. LAMM CURRY …………………………………………… 194:-
tillagad med mellan strak sås och färsk korriander
57. LAMM RAGON ZOSH ………………………………….. 199:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
58. LAMMGRYTA …………………………………….199:-
tillagad med blandade grönsaker indisk mellanstark sås
59. LAMM DAL ……………………………………… 199:-
tillagad med Gul linser fräsk korriander i currysås
60. LAMM SPENAT ………………………………………..199:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
61. LAMM ADRAK …………………………………………199:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
62. LAMM BUNNA ………………………………………… 199:-
tillagad med stekt lök, paprika och smör i stark tomat sås
63. LAMM SAMBAL …………………………………………199:-
tillagad med stark sambal sås
64. LAMM KASMIRI …………………………………………. 199:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
65. LAMM MADRAS …………………………………………. 204:-
tillagad med sydindisk gryta med kokos och kryddor i sås
66. LAMM VINDALOO ………………………………………… 204:-
tillagad med extra stark sydindisk lammgryta

BIFFRÄTTER (mellanstark eller stark)

67. BIFF CURRY ………………………………. 179:-
tillagad med mellan stark sås och färsk korriander
68. BIFF ROGON ZOSH ……………………… 189:-
tillagad i yoghurt och mellanstark sås
69. BIFF GRYTA ……………………………… 189:-
blandade grönsaker tillagad med indisk mellan stark sås
70. BIFF SAMBAL ……………………………. 189:-
tillagad med stark sambalsås
71. BIFF KASMIRI …………………………….. 189:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås.
72. BIFF BUNNA ………………………………. 189:-
tillagad med lök, paprika och smör i stark sås
73. BIFF MADRAS …………………………….. 189:-
sydindisk gryta tillagad med starka kryddor och kokos i sås
74. BIFF VINDALOO ………………………….. 189:-
extra stark sydindisk gryta

FISKRÄTTER (mellanstark eller stark)

75. RÄKOR CURRY …………………………….. 174:-
tillagad med indisk mellanstark sås och färsk korriandar
76. RÄKOR SPENAT …………………………… 179:-
Små räkor och spenat tillagad med tomat i currysås.
77. JHINGA MASALA …………………………. 219:-
kungsräkor med mellan starka specialkryddat.
78. SCAMPI MADRAS ……………………………219:-
kungsräkor tillagad med kokos och stark kryddor i sås.

BIRANIRÄTTER (mellanstark)

## Basmati ris tillagad med saffran,cashewnötter och russin ##

79. KYCKLING BIRANI ………………………… 199:-
80. LAMM BIRANI ………………………………. 219:-
81. BIFF BIRANI …………………………………. 209:-
82. VEGETARISK BIRANI …………………….. 179:-

KORMARÄTTER ( Mild )

# # Tillagad med yoghurt, russin, kokos och kryddor i cashewnötsås ##

83. KYCKLING KORMA …………………………………….. 184:-
84. LAMM KORMA …………………………………………… 209:-
85. BIFF KORMA ……………………………………………… 209:-
86. SCAMPI KORMA …………………………. …………….. 209:-
87. VEGETARISK KORMA(Blandade Grönsakar) …,… 169:-

ZALFREZI RÄTTER (mellan eller stark)

# # Färsk paprika,smörstek lök,vitlök,grönchili och färsk koriander ##

88. KYCKLING eller BIFF JALFREZI…………………….189:-
89.LAMM JALFREZI……………………………………….209:-
90.OXFILE´JALFREZI……………………………………..209:-
91.SCAMPI JALFREZI……………………………………..229:-

BARN SPECIAL

12(1 st.),19,30,83,84 eller 85 med
ris,sallad ingår….119:-

INDISKT NANBRÖD

92. NAN ………………………………………………………… 29:-
bröd bakat i lerugn
93.VITLÖKS NAN …………………………………………… 39:-
vitlöksbröd bakat i lerugn
94. PASHWARI NAN ……………………………………….. 54:-
kokos,russin,cashewnöter och socker
inbakat bröd i lerugn
95. MASALA NAN …………………………………………… 49:-
specialkryddat bröd bakat i lerugn
96. PANNER NAN …………………………………………… 54:-
ost inbakat bröd i lerugn

EXTRA TILLBHÖR

97. TOMAT SALLAD (Stark) ……………………………. 49:-
98. RAITA ……………………………………………………. 49:-
gurka, tomat, och lök med yoghurt blandat med speciella Indisk kryddor
99. CHILI PICKLES …………………………………………… 39:-
100. MANGO CHUTNEY ……………………………………. 24:-
sötsur och stark sås

EFTERRÄTT

101. Kulfi ……………………………………………………… 34:-
indisk glass med pistagenötter, kardemumma och saffran

DRYCKER

102. Läsk            (33cl)    24:-   (50cl)     34:-
103. Lassi …………………………………………….. 49:-
salt eller söt ( mango) indisk milkshake med yoghurt
104. Indiskt kryddat te ………………………… 24:-
105. Te ………………………………… ……………. 19:-
106. Kaffe …………………………………………… 24:-

ÖL & VIN

107. Flaska öl 50cl ………………………………… 60:-
108. Flaska öl 33cl ………………………………… 45:-
109. Indiskt öl 66cl ……………………………….. 90:-

HUSET VIN

110. Glas vin ……………………………………….. 65:-
111. ½ Flaska ………………………………………. 110:-
112. Vin Flaska …………………………………… 220:-

THALIRÄTTER

Mix Thali …………………………….. 285:-
tre olika rätter (19 ,26,56)(mellan stark och stark)
Kyckling Thali ……………………… 270:-
tre olika kycklingsrätter
Vegetarisk Thali ………………….. 250:-
vegetarisk gryta, chanadal,palak ponir.