MÅNDAG      ¤

1.TANDOORI KYCKLING (Tan. kryddor)      95:-
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2.TIKKA BUTTER MASALA (Tan. Kryddor) 95:-
Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås
3. MADRAS ( mellanstark )                           95:-
Kycklingfilé tillagad med sydindisk kryddor i sås.
4. BUNNA ( stark )                                        95:-
Biff tillagad med paprika och lök i tomatsås.
5. MIX SABZI                                                 95:-
Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås.

6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (M/S)            105:-
Grillade kycklingfilé serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM DALL                                             115:-
Lamm tillagad med linser i mellan stark sås.
8. OXFILÉ KARAI ( M/S)                               110:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄKOR SPENAT ( m/s)                            105:-
Småräkor tillagad spenat med curry sås.
10.PALAK PONIR                                          105:-
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

TISDAG

1. TANDOORI KYCKLING                               95:-
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA                           95:-
Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås.
3. BALTI (mellan stark)                                  95:-
Kycklingfilé tillagad med balti sås.
4. ZALFRIEZI (stark)                                      95:-
Biff tillagad med paprika lök och grön chili i sås.
5. SPENAT DAL                                              95:-
Spenat och linser tillagad med mellanstark sås.

6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark)     105:-
Grillade kycklingfilé serverad med grönsaker i olivolja.
7. KYCKLING KARAI ( mellan / stark)          105:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
8. LAMM SAMBAL ( Mellan eller stark)      115:-
Lamm tillagad med sambal kryddor i sås.
9. RÄK MADRAS                                          105:-
Små räkor tillagad med huset special sås.
10.PALAK PONIR                                          105:-
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

ONSDAG

1. TANDOORI KYCKLING                               95:-
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn
2. TIKKA BUTTER MASALA                           95:-
Grillade kycklingfilé tillagad med tomat & cashewnöt sås
3. SAMBAL (mellan stark)                             95:-
Kycklingfilé tillagad med sambal i curry sås.
4. MADRAS (stark)                                        95:-
Biff tillagad med huset special sås
5. VEGETARISK BALTI                                    95:-
Blandade grönsaker tillagad med mellan stark sås.

6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (m/s)               105:-
Grillade kycklingfilé serverad med grönsaker i olivolja.
7.KYCKLING BASANTI(m/s) 105:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
8. LAMM KARAI ( M/s)                                115:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK SABZI                                               105:-
Små räkor tillagad med blandade grönsaker i curry sås.
10.PALAK PONIR                                          105:-
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

TORSDAG   ¤

1. TANDOORI KYCKLING                               95:-
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA                           95:-
Grillade Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnöt i sås.
3. KORMA (mild)                                           95:-
Kycklingfilé tillagad med yoghurt och cashewnötsås.
4. BIFF SPENAT (stark)                                  95:-
Biff tillagad med blad spenat i curry sås .
5.DAL MAKHANI                                           95:-
Blandade linser tillagad med tomat och cashewnöt sås.
6. KYCKLING TIKKA SIZLAR (m/s)               105:-
Grillade kycklingfilé serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM MADRAS ( M/S)                           115:-
Lamm tillagad med huset special sås.
8.OXFILE´ KARAI( M/S)                                110:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK CURRY                                              105:-
Små räkor tillagad med curry sås.
10.PALAK PONIR                                          105:-
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

FREDAG

1. TANDOORI KYCKLING                               95:-
Marinerad kycklinglår grillad i lerugn.
2. TIKKA BUTTER MASALA                           95:-
Grillade Kycklingfilé tillagad med tomat och cashewnöt sås.
3. KYCKLING BALTI ( mellan stark )              95:-
Kycklingfilé tillagad med balti sås.
4. VINDALOO (stark)                                     95:-
Biff tillagad med nordindisk kryddor i sås.
5.PONIR ZALFREZI                                        95:-
Hemgjort ost, paprika, grönchili i sås.
6. GARLIC TIKKA SIZLAR (mellan stark)     105:-
Grillade kycklingfilé serverad med grönsaker i olivolja.
7. LAMM KASMIRI ( M/S)                            115:-
Lamm tillagad med kasmiri kryddad sås.
8. OXFILE´ KARAI ( M/S)                              105:-
Tillagad med paprika, syltlök, ingefära och tomatsås.
9. RÄK SPENAT                                            105:-
Små räkor tillagad med spenat i curry sås.
10.PALAK PONIR                                          105:-
Hemgjort ost och tillagad med tomat och cashewnöt sås.

LUNCH Fr. 95:-

Ris,½ Naanbröd, sallad,  kaffe ingår.

½ NAANBRÖD INGÅR

EXTRA ½ NAAN 10:-

HELT VITLÖKS NAN 15:-