FÖRRÄTTER

1. PAPADAM  …………………………. 25:-
tunt indiskt kryddat hårt bröd (2 st) med mango chutny
2. SAMOSA  …………………………… 25:-
vegetarisk pirog med mintsås
3. MIX PAKORA  ……………………. 35:-
friterade grönsaker med mintsås
4. PANEER PAKORA  ……………… 40:-
friterad hemgjord ost i majsmjöl med mintsås

5-7 ej för AVHÄMTNING

SPECIAL RÄTTER (mild eller mellanstark)

8. BAPUJI SPECIAL  ……………… 155:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé,tillagad med cashewnötter
blomkål,saffran och paprika
9. BENARAS  ……………………….  150:-
vitlöksmarinerad grillad kycklingfilé tillagad med
yoghurt, gräslök mint och saffran i cashewnötsås.
10. KYCKLING MANGO (m/s ) .. 150:-
Kycklingfile` tillagad med mango i currysås.
11 .LAX MASALA(med eller utan spenat)………..155:-
Laxfile` tillagad med spenat i special sås(mellan eller stark)

SIZLAR RÄTTER (mellan eller stark)

12 . TANDOORI KYCKLING……………………….130:-
två marinerade kycklinglår, grillade i lerugn
13. KYCKLING TIKKA SIZLAR…………………..150:-
marinerad kycklingfilé, grillad, serverad med
specialkryddor och grönsake i olivolja
14. RASONI TIKKA SIZLAR………………………155:-
vitlöksmarinerad kycklingfilé, grillad i lerugn,
serverad med grönsaker i olivolja
15. LAMM TIKKA SIZLAR………………………..165:-
marinerad och grillad lammfilé, stekta grönsaker i olivolja.
16. MIXED SIZLAR………………………………….185:-
lammfilé, kycklingfilé och kungsräkor, marinerade och
grillade,grönsaker i olivolje
17. OXFILE´ SIZLAR……………………………….175:-
marinerad och grillade oxfile´,med grönsaker i olivolja.
18. KUNGSRÄKOR SIZLAR ………………………185:-
marinerade och grillade kungsräkor, grönsaker i olivolja

BUTTER MASALA RÄTTER(mellan stark)

## Marinerade och grillad i lerung, tillagad i tomat och cashewnötsås ##

19. KYCKLING TIKKA BUTTER MASALA……145:-
20. LAMM TIKKA BUTTER MASALA…………160:-
21.OXFILE´ BUTTER MASALA…………………165:-
22. KUNGSRÄKOR BUTTER MASALA ……….170:-

KARAI RÄTTER mellanstark eller stark

## Marinerad och grillad i lerugn, tillagad med paprika,syltlök, ingefära och tomatsås ##

23. KYCKLING KARAI ……………………………155:-
24. LAMM KARAI………………………………….170:-
25. OXFILE´KARAI………………………………..170:-
26. SCAMPI KARAI ……………………………….175:-
27.VEGETARISK KARAI. (Bland Grönsak)  ….155:-
28. RÄKOR KARAI (Små Räkor )……………….150:-

VEGETARISKA RÄTTER (mellan eller stark)

29. VEGETARISK GRYTA……………………….125:-
blandade färska grönsaker tillagad med mellanstarksås
30. PANEER BUTTER MASALA……………….135:-
färskost i gräddig tomatsås tillagad med indisk specialsås
31. PALAK PANEER ……………………………..140:-
färskost och blad spenat lagat i tomat och indisk Specialsås
32. MIX SABZI……………………….140:-
blandade färska grönsaker,hemlagad ost linser med currysås.
33. DAL MAKHONI ………………………………115:-
blandade linser i tomat- och cashewnötsås.
34. PANEER ZALFREZI……………………………140:-
ost,färsk paprika,broccoli,smörstek lök,vitlök och grön chili i sås
35. SPENAT DAL…………………………………135:-
Hackad spenat med linser och tomat i curry sås.
36. VEGETARISK  BALTI………………………135:-
Blandade färska grönsaker tillagad med balti sås.

BALTI RÄTTER (mellanstark eller stark)

37. KYCKLING BASHANTI …………………… 150:-
Grillade små kycklingfile´med stekt lök,paprika,tomat i baltisås
38. KYCKLING TIKKA BALTI…………………150:-
Grillade kycklingfile´ i baltisås.
39. KYCKLING TIKKA GARLIC……………….155:-
Grillade vitlöks kycklingfile´ i baltisås.
40. LAMM BALTI…………………………………165:-
Grillade lammfile´ tillagad med baltisås
41. LAMM BASHANTI…………………………..165:-
Grillade lammfile´ med stekt lök,paprika,tomat i baltisås.
42. BIFF BALTI……………………………………150:-
Nötkött tillagad med baltisås.
43. KUNGSRÄKOR PALAK…………………….165:-
Grillade kungsräkor tillagad med spenat i baltisås.
44. OXFILE´ BALTI……………………………..165:-
Grillade oxfile´tillagad med balti sås

KYCKLING RÄTTER(mellanstark eller stark)

45. KYCKLING CURRY ………………………..135:-
tillagad medmellan strak sås och färsk koriander
46. KYCKLING RAGON ZOSH………………..140:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
47. KYCKLING GRYTA ………………………..140:-
tillagad med blandade grönsaker i indisk mellanstark sås
48. KYCKLING DAL ……………………………140:-
tillagad med Gul linser fräsk korriander i currysås
49. KYCKLING SPENAT………………………140:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
50. KYCKLING ADRAK ………………………140:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
51. KYCKLING BUNNA……………………….140:-
tillagad med stekt Lök, paprika och smör i stark tomatsås
52. KYCKLING SAMBAL …………………….140:-
tillagad med stark sambalsås
53. KYCKLING KASMIRI……………………..140:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
54. KYCKLING MADRAS……………………..140:-
tillagad med sydindisk gryta med kokos och starka kryddor i sås
55. KYCKLING VINDALOO ………………….140:-
tillagad med extra stark nordindisk kycklinggryta

LAMM RÄTTER (mellanstark eller stark)

56. LAMM CURRY ……………………………………….145:-
tillagad med mellan strak sås och färsk koriander
57. LAMM RAGON ZOSH……………………………….150:-
tillagad med yoghurt och mellanstark sås
58. LAMMGRYTA ………………………………………..150:-
tillagad med blandade grönsaker i indisk mellanstark sås
59. LAMM DAL…………………………………………….150:-
tillagad med Gul linser fräsk koriander i currysås
60. LAMM SPENAT……………………………………….150:-
tillagad med friterad lök istark tomatsås.
61. LAMM ADRAK ………………………………………..150:-
ingefärssmak, tillagad med nordindisk sås
62. LAMM BUNNA…………………………………………150:-
tillagad med stekt lök, paprika och smör i stark tomatsås
63. LAMM SAMBAL ……………………………………….150:-
tillagad med stark sambalsås
64. LAMM KASMIRI………………………………………..150:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
65. LAMM MADRAS ……………………………………….150:-
tillagad med sydindisk gryta tillagad med kokos och
starka kryddor i sås
66. LAMM VINDALOO …………………………………….150:-
tillagad med extra stark nordindisk gryta

BIFF RÄTTER (mellanstark eller stark)

67. BIFF CURRY ……………………………………………135:-
tillagad med mellan strak sås och färsk koriander
68. BIFF ROGON ZOSH……………………………………140:-
tillagad i yoghurt och mellanstark sås
69.BIFF GRYTA…………………………………………….140:-
med blandade grönsaker i indisk mellanstarksås
70. BIFF SAMBAL ………………………………………….140:-
tillagad med stark sambalsås
71. BIFF KASMIRI ………………………………………….140:-
tillagad med nordindiska starka kryddor i sås
72. BIFF BUNNA…………………………………………….140:-
tillagad med lök, paprika och smör i stark sås
73. BIFF MADRAS  ………………………………………… 140:-
sydindisk gryta tillagad med starka kryddor och kokos i sås
74. BIFF VINDALOO ………………………………………. 140:-
extra stark nordindisk köttgryta

FISKRÄTTER (mellanstark eller stark)

75. RÄKOR CURRY………………………………………..  130:-
tillagad med indisk mellanstark sås och färsk koriander
76. RÄKOR SPENAT………………………………………  135:
Små räkor och spenat tillagad med tomat i currysås.
77. JHINGA MASALA ……………………………………. 165:-
kungsräkor med mellanstarka specialkryddor
78. SCAMPI MADRAS  ……………………………………. 170:-
kungsräkor med kokos i stark sås

BIRANI RÄTTER (mellanstark)

## Basmati ris tillagad med saffran,cashewnötter och russin ##

79. KYCKLING BIRANI  ………………………………….  155:-
80.LAMM BIRANI  ……………………………………….   165:-
81. BIFF BIRANI…………………………………………..   155:-
82.VEGETARISK BIRANI ………………………………   145:-

KORMA RÄTTER (mild)

# # Tillagad med yoghurt, russin, kokos och kryddor i cashewnötsås ##

83. KYCKLING KORMA ………………………………….   145:-
84. LAMM KORMA ………………………………………..   155:-
85. BIFF KORMA …………………………………………..   145:-
86. SCAMPI KORMA  ………………………………………  155:-
87. VEGETARISK KORMA(Bland. Grönsaker) eller OST KORMA…….  140:-

ZALFREZI RÄTTER (mellan eller stark)

# # Färsk paprika,smörstek lök,vitlök,grönchili och färsk koriander ##

88. KYCKLING eller BIFF JALFREZI…………………….155:-
89.LAMM JALFREZI…………………………………..165:-
90.OXFILE´JALFREZI…………………………………175:-
91.SCAMPI JALFREZI…………………………………175:-

INDISKT NAN BRÖD

92. NAN  ………………………………………………………  20:-
bröd bakat i lerugn
93.VITLÖKS NAN  …………………………………………   25:-
vitlöksbröd bakat i lerugn
94. PASHWARI NAN………………………………………   35:-
kokos,russin,cashewnöter och socker inbakat bröd i lerugn
95. MASALA NAN  …………………………………………   35:-
specialkryddat bröd bakat i lerugn
96. PANNER NAN ………………………………………….  40:-
ost inbakat bröd i lerugn

EXTRA TILLBEHÖR

97. TOMAT SALLAD (Stark)…………………………….  35:-
98. RAITA  ……………………………………………………  35:-
gurka, tomat, och lök med yoghurt blandat med speciella indiska kryddor
99. CHILI PICKLES …………………………………………. 25:-
100. MANGO CHUTNEY ……………………………………. 25:-
sötsur och stark sås

EFTERRÄTTER

101. KULFI …………………………………………………….  25:-
Indisk glass med pistagenötter,Kardemumma och saffran